2010/04/16

I see London, I see France, I see Paris'...


Tein säästämistäni nauhoista pussukat Euroopan metropolien mukaan. Aloitin Englannista, sillä halusin harjoitella ja hioa tekniikkaa. Ranska menisi sitten ystävälle, kollegalle ja etänaapurille, jolle maa on minua tutumpi. Nämä maat ja kaupungit yhdistävät meitä monella tavalla työn, matkojen ja työmatkojen kautta. Ystäväni iski silmänsä jo tähän maatuskaan, mutta minulla oli hänelle jotain muuta mielessä. Nyssäköitä ommellessa oli hauska muistella sattumuksia matkojen varrelta. Ne jonot Eiffelillä, pitkät työpäivät ja yleisen häsläyksen... "Mr Trafalgar, I assume?"

Englannin koeversion jälkeen tein pieniä muutoksia mittasuhteisiin ja vetoketjun upotukseen. Nyt olen lopputulokseen melko tyytyväinen. Ranskalainen pussukka kätkee vielä sisäänsä pienen yllätyksen vuorin kuosin muodossa:



Englannin ihmettä minulla oli enemmän varastossa, joten siihen laitoin työavaimet kiikkumaan. Valitettavasti ranskalainen ei tähän venynyt. Kuvien ottaminen veresti myös muistoja sillä opaskirjojen välistä löytyi vielä lisää aarteita; matkojen varrelta ostettuja postikortteja.



Näissä tunnelmissa oli hassua, että juuri kun olin saanut homman valmiiksi, kysyi entinen työnantaja, josko tuuraisin ja pitäisin paikallisen infotilaisuuden. Menen siis verestämään muistoja ja ohjeistamaan kielikurssille lähtijöitä näin evp reserviohjaajan ominaisuudessa. Oh, memories...

-Paula

4 kommenttia:

  1. Voi, mistä noin ihania kankaita löytää?

    VastaaPoista
  2. Voi! Olen aivan rakastunut molempiin maihin, joten molemmat pussukat osuivat ja upposivat minuun. Ihanaa on, miten olet ajatellut ystävääsi tehdessäsi pussukkaa. <3

    VastaaPoista
  3. Kiitos kaunis.

    Kankaita tilailen nettikaupoista ympäri maailmaa. Yleisimmin tulevat Japanista tai USAsta. Näistä taisi joku olla Kiinastakin, kun muistan paketin kivat koukerot ja tulliselvitykset.

    -Paula

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.